Mulakan Dengan

Mulakan Dengan

Jom Join Blog List Saya

Edisi mengapdate blog...


saya dah lama kehilangan bloglist kawan-kawan blogger...


Jom tinggalkan blog add sahabat di kotak komen tuk saya masukkan dalam bloglist saya



Tarikh akhir 15 September 2014 / 11.59pm


Sudi-sudikan yer...


KLIK SINI UNTUK JOIN


hurryyyyy....


Assalamualaikum.... :)

Monday, January 7, 2013

Seharian di Ofis.... puteri saya!

Allhamdulillah... dapat bersua kembali... ermmmm :-)

walaupun dah begitu lama tak berapa aktif dengan kesibukan dan ketiadaan internet di rumah... saya belum lagi berpindah ke Penang... InsyaAllah, kalau tiada aral melintang bulan Februari nanti saya akan pindah sana... semoga di permudahkan... aminnn... :-)

Syukur jua padaNya.... terasa sangat tenang kehidupan ini, tak tahu kenapa tapi saya memang dapat rasakannya....

Sudah banyak oank duri liku-liku kehidupan yang saya tempuhi, namun kini saya semakin tenang dan tenang walau apa jua saya hadapi saya tetap tenang.... terima kasih ya Rabb!! hanya Dia yang mengetahui segalanya...

Hari ni, berulang saya ke ofis, menyiapkan keje yang belum selesai report saya mendaftar sebagai pelajar semula perlu dihantar ke ofis.... dek ketenangan ini ada juga tertinggal satu kerja di ofis.... it's ok.... hope esok dapat settlekan...

Sampai jer, bilikku yang dah berabuk itu, baby Zara kena kidnap sama dengan kakak Amani.... sempat beramah mesra dengan rakan sahabat ofis yang belum jumpa baby Zara... Allhamdulillah....

Penat agaknya dia, saya memangkunya ke bilik tidurkan dalam stroller, dek kebisingan kakaknya bermain, matanya tak mampu nak pejam... hehe... kesian....


Akhirnya, masa balik dua-dua puteri tidur dalam kereta.... budak-budak kannnn.... naik jer kereta lum sempat 5 minit terus lena....


4 comments :

Copyright © 2014 Mise en Scene Pn Sheila

Distributed By Blogger Templates | Designed By Darmowe dodatki na blogi